Μάντζιος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε»

Μάντζιος: «Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στον οδυνηρό αποκλεισμό του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας αλλά και στην αντίδραση που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο έμπειρος τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη Λαμία λέγοντας ότι… «ήταν ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα για μας. Ένας αποκλεισμός σ’ έναν θεσμό στον οποίον θέλαμε να φτάσουμε μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Δεν τα καταφέραμε. Τα δύο παιχνίδια ήταν διαφορετικά καθώς στο πρώτο θεωρώ ότι ήμασταν καλοί για 60-65 λεπτά, με ευκαιρίες αλλά όχι γκολ. Στο δεύτερο παιχνίδι η εικόνα μας ήταν καλύτερη για 120 λεπτά, χάσαμε δύο πέναλτι, πολλές ευκαιρίες και δεν βρήκαμε το γκολ».

Γενικώς εκτίμησε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Διανύουμε έναν καλό μήνα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, να αντιδράσουμε γιατί δεν μπορούμε να μένουμε πίσω όσο απογοητευτικός και σκληρός κι αν είναι ένας αποκλεισμός. Η ομάδα πρέπει να μπει στα Playoffs, πιστεύουμε σ’ αυτή καθώς έχει δείξει ότι όταν είναι καλά μπορεί να καταφέρει σπουδαία πράγματα. Τώρα έχουμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Δεν είναι εύκολο καθώς κάποια παιδιά έχουν επιβαρυνθεί και ειδικά απέναντι σε μια φορμαρισμένη και καλή ομάδα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X