ΑΕΚ: Δεδομένη η μεταγραφή μέσου -Τα δεδομένα και η κρίσιμη συνάντηση στα Σπάτα

ΑΕΚ: Δεδομένη η μεταγραφή μέσου -Τα δεδομένα και η κρίσιμη συνάντηση στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά της ΑΕΚ μετά την επιστροφή των Κονέ-Παπαδημητρίου από το Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες μένουν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο, είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση ενός μέσου.

Είναι μια θέση που χρειάζεται οπωσδήποτε προσθήκη ο Δικέφαλος. Χρειάζεται έναν παίκτη παίκτη που θα δώσει δυναμική και ένταση στο παιχνίδι της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη. Εν πολλοίς, τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τον Κώστα Γαλανόπουλο που είναι εκτός και δεν διαθέτει κανείς εκ των υπολοίπων χαφ της Ενωσης.

Τρεις παίκτες στην ατζέντα Κονέ-Παπαδημητρίου

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου επέστρεψαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα από το Βέλγιο έχοντας μάλιστα αλλάξουν νωρίτερα τα εισιτήρια επιστροφής τους. Οι δύο άνδρες αναμενόταν να επιστρέψουν στη… βάση τους εχθές αφού θα είχαν ολοκληρώσει τις επαφές του για την υπόθεση του Μπαλάντα της Μπριζ. Προφανέστατα και χρειάστηκε να μείνουν για ένα ακόμη 24ωρο στο Βέλγιο ενώ δούλευαν ταυτόχρονα και άλλες υποθέσεις.

Πλέον, επέστρεψαν έχοντας τρεις παίκτες στην ατζέντα τους. Κανείς εκ των οποίων δεν είναι ο Εντερ Μπαλάντα, η υπόθεση του οποίου φαίνεται πως ναυάγησε ολοκληρωτικά. Ενας από αυτούς αγωνίζεται σύμφωνα με πληροφορίες στο βελγικό πρωτάθλημα και όλοι διαθέτουν ανάλογα χαρακτηριστικά. Είναι 6άρια, δηλαδή παίζουν μπροστά από τους στόπερ, έχουν ένταση στο παιχνίδι του, στοιχείο που λείπει και έχει στοιχίσει αρκετά στη φετινή ΑΕΚ, ενώ είναι και αγωνιστικά έτοιμοι.

Το Σάββατο, στα Σπάτα ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου θα έχουν συνάντηση με τον Αργύρη Γιαννίκη και τον Γιώργο Κοσμά για να καταλήξουν στον παίκτη με τον οποίο θα προχωρήσουν για να ενισχυθεί ο Δικέφαλος. Φυσικά, θα υπάρξει και επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την ΑΕΚ και αύριο, εκτός απροόπτου, θα έχει κλειδώσει ο τελικός στόχος των «κιτρινόμαυρων».

Δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις

Ενώ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ συνεχίζεται, αδύνατο θεωρείται να υπάρξει κάποια αποχώρηση τις τελευταίες ώρες της περιόδου. Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Κλεμάν Μισελέν και Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκαν στο επίκεντρο διάφορων ομάδων, όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει κάποια υπόθεση. Αλλωστε δεν υπάρχουν και χρονικά περιθώρια για να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης τους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X