Καλλιάνος: «Ισως να έχουμε και βροχοθύελλες στην Αττική» (VIDEO)

Καιρός: Καταφθάνει με άγριες διαθέσεις η «Αθηνά» -Μήνυμα από το 112 (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στην εκπομπή «Live News», για την κακοκαιρία-εξπρές που έρχεται αύριο (29/1).

Μάλιστα για την κακοκαιρία εξέδωσε έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε πως «κυρίως στην κεντρική Ελλάδα θα έχουμε αρκετές χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές. Από την Θεσσαλία και νοτιότερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες. Επίσης από την Θεσσαλία και νοτιότερα στα ορεινά και ημιορεινά περιμένουμε χιονοπτώσεις. Περίπου πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο σχεδόν στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. Στην κεντρική Στερεά και την Θεσσαλία, τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα κατέβουν και πάνω από τα 200 μέτρα».

«Θα έχουμε ισχυρές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, και στα νότια τμήματα θα έχουμε δυνατές ηλεκτρικές εκκενώσεις. Καταιγίδες, ίσως και χαλαζοπτώσεις καθώς και ισχυρές ριπές ανέμων», τόνισε.

Πτώση της θερμοκρασίας και βροχοθύελλες

«Θα έχουμε και πτώση της θερμοκρασίας καθώς αύριο στην Αττική ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 8-9 βαθμούς. Για την Αττική με φοβίζουν δυο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι θα έχουμε βροχές. Θα έχουμε και ισχυρούς βοριάδες που θα αγγίξουν τα 8-9 και πιθανότατα τα 10 μποφόρ στην Αττική από το απόγευμα και στην συνέχεια. Θα έχουμε λοιπόν κατά διαστήματα, ίσως και βροχοθύελλες…», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X