ΑΕΚ: Επιστρέφουν απόψε από το Βέλγιο Παπαδημητρίου και Κονέ

ΑΕΚ: Επιστρέφουν απόψε από το Βέλγιο Παπαδημητρίου και Κονέ
Photo Credits: INTIME

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου επιστρέφουν από το Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάσαμε στο… παρά πέντε της ολοκλήρωσης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν με το θέμα της προσθήκης του μέσου.

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου επιστρέφουν σήμερα από το Βέλγιο έχοντας μάλιστα αλλάξουν νωρίτερα τα εισιτήρια επιστροφής τους στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες αναμενόταν να επιστρέψουν στη… βάση τους εχθές αφού θα είχαν ολοκληρώσει τις επαφές του για την υπόθεση του Μπαλάντα της Μπριζ. Προφανέστατα και χρειάστηκε να μείνουν για ένα ακόμη 24ωρο στο Βέλγιο ενώ δούλευαν ταυτόχρονα και άλλη υπόθεση.

Το enwsi.gr, σας ενημέρωσε νωρίτερα για το γεγονός πως η υπόθεση του Κολομβιανού άσου «θολώνει» και πως η Ενωση κινείται πλέον για Plan B. Η δεύτερη περίπτωση παίκτη που είναι στο προσκήνιο για την ΑΕΚ είναι και πάλι 6άρι, δηλαδή παίζει μπροστά από τους στόπερ, έχει ένταση στο παιχνίδι του, στοιχείο που λείπει και έχει στοιχίσει αρκετά στη φετινή ΑΕΚ. Ενώ είναι και αγωνιστικά έτοιμος.

Πλέον, έχουν μείνει λίγες ώρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου κι αν η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει σε μεταγραφή θα πρέπει να το κάνει άμεσα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X