Γιουβέντους: Η «βόμβα» Βλάχοβιτς έσκασε

Γιουβέντους: Η «βόμβα» Βλάχοβιτς έσκασε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το deal της χρονιάς ολοκληρώθηκε, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πέρασε τα ιατρικά τεστ και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τη Γιουβέντους.

Στα 22 του έχει βαλθεί να τρελάνει την Ευρώπη με τα επιτεύγματα του. Το έκανε στη Serie A και η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο ταλέντο του. Ο Σέρβος σταρ άφησε τη Φιορεντίνα, αφού πρώτα… γέμισε τα ταμεία της και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιούβε.

Η «Μεγάλη Κυρία» βάζει ένα τεράστιο όπλο στο ρόστερ της ενόψει της αντεπίθεσης για την τετράδα, αφού απέκτησε τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος (17 γκολ), δαπανώντας 75 εκατομμύρια ευρώ! Ο Βλάχοβιτς πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (κατατέθηκε ήδη στην ιταλική Λίγκα), βάζοντας για κάθε χρόνια συνεργασίας στο ταμείο του 7 εκατομμύρια ευρώ.

Mάλιστα, μπαίνει αμέσως στα πλάνα του Αλέγκρι και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 6 Φεβρουαρίου στο ματς με τη Βερόνα. Μπορεί η Άρσεναλ να είχε μπει δυνατά για την απόκτησή του Βλάχοβιτς, ωστόσο η Γιούβε κινήθηκε άμεσα του… οκταπλασίασε το μισθό και τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Serie A.

Πλέον, ανοίγει και ο δρόμος για την αποχώρηση του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος επιθυμεί να πάρει μεταγραφή για την Premier League (Τότεναμ και Νιουκάστλ) ή τη Μπαρτσελόνα.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X