Plan b για τον χαφ που ψάχνει η ΑΕΚ, «θολώνει» του Μπαλάντα

Plan b για τον χαφ που ψάχνει η ΑΕΚ, «θολώνει» του Μπαλάντα
Photo Credits: INTIME

Η υπόθεση του Εντερ Μπαλάντα φαίνεται πως δυσκολεύει για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα 24ωρα απέμειναν για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την ΑΕΚ να αναζητά εναγωνίως τον χαφ που θα αλλάξει την εικόνα της. Μια θέση που φαίνεται πως υπάρχει κενό για την ΑΕΚ.

Οπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δούλευαν ακόμα την δύσκολη περίπτωση του Εντερ Μπαλάντ με επαφές με τον ίδιο και την Μπριζ.  Η ΑΕΚ ήθελε τον Μπαλάντα δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι και πίεζε τους Βέλγους ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία άμεσα.

Ο Μπαλάντα δεν ήταν «ζεστός» να παραμείνει στην Μπριζ, διότι έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας και η προοπτική της ΑΕΚ δεν τον άφηνε ασυγκίνητο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως οδεύουν σε ναυάγιο με την υπόθεση του Κολομβιανού να… θολώνει τις τελευταίες ώρες.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ θα κινείται πλέον για «Plan B» όσον αφορά στην προσθήκη μέσου που, σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους» ήταν δεδομένο πως θα υπάρξει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X