Μπράουν: «Πήραμε τον χρόνο μας, είμαστε έτοιμες για τη Λαμία»

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τον ΑΟ Λαμίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη Λαμία αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/01, 18:45) η ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά την άδικη ήττα από τη Θέτιδα, θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, κόντρα σε μία ομάδα που στην έδρα της, το «Χαλκιοπούλειο», είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη στοχεύει μόνο στο τρίποντο, σε μία κρίσιμη καμπή για την είσοδο στην 4άδα και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Ο Κώστας Αρσενιάδης είδε όλες τις αθλήτριες του να προπονούνται κανονικά, επιλέγοντας έτσι στην αποστολή τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Καζ Μπράουν δήλωσε στο aek.gr: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα. Πήραμε το χρόνο μας και προετοιμαστήκαμε, όμως για το παιχνίδι με τη Λαμία. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την επιστροφή στη δράση και έτοιμες να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X