ΑΕΚ: Στο Βέλγιο παραμένουν Παπαδημητρίου και Κονέ - Επαφές για Μπαλάντα και άλλους

Σταμάτης Βούλγαρης: «Οπως στρώνεις κοιμάσαι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παπαδημητρίου και Κονέ βρίσκονται στο Βέλγιο και αναμένεται απόψε η επιστροφή τους με το ταξίδι να μην αφορά μόνο την περίπτωση του Μπαλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι λογικό κι αναμενόμενο από τη στιγμή που φτάσαμε στο… παρά πέντε της ολοκλήρωσης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να επιδιώκουν στην ΑΕΚ να τελειώσουν με το θέμα της προσθήκης του μέσου.

Για τον λόγο αυτό οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται στο Βέλγιο και μάλιστα άλλαξαν τα εισιτήρια επιστροφής τους στην Αθήνα για απόψε το βράδυ!

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες αναμενόταν να επιστρέψουν στη… βάση τους εχθές αφού θα είχαν ολοκληρώσει τις επαφές του για την υπόθεση του Μπαλάντα της Μπριζ. Προφανέστατα και χρειάστηκε να μείνουν για ένα ακόμη 24ωρο στο Βέλγιο τη στιγμή που δουλεύουν παράλληλα και άλλη υπόθεση μέσου στην περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά και αμετάκλητα!

Άλλωστε η περίπτωση του Κολομβιανού μέσου ήταν και παρέμενε εξαιρετικά δύσκολη πάρα το γεγονός ότι ο ίδιος έκανε προσπάθειες για να αλλάξει περιβάλλον. Φαίνεται ότι συνιστά μια επιθυμία που… ακούει και δέχεται ο νέος προπονητής της Μπριζ, αλλά όχι το ίδιο εύκολα και η διοίκηση του βελγικού club.

Όπως και να χει οι Κονέ και Παπαδημητρίου έχουν προγραμματισμένη επιστροφή για απόψε το βράδυ και αυτή θα προκαλέσει και τις οριστικές εξελίξεις γύρω από τον χαφ που θα αποκτήσει η ΑΕΚ αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κλείσει και τα τυπικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί!

Είναι δεδομένο ότι το ταξίδι στο Βέλγιο δεν σημαίνει ότι αφορά αποκλειστικά την περίπτωση του Μπαλάντα και ότι δεν δουλεύεται παράλληλα άλλη λύση. Κι αυτό διότι οι δυο υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ γνώριζαν προτού καν φτάσουν εκεί ότι συνιστά μια υπόθεση με τα δεδομένα της να την καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη.

Όμως παράλληλα θεωρούσαν (και σωστά) ότι πρέπει να εξαντληθούν την κάθε πιθανότητα για την επιλογή που έχει πείσει τους πάντες στην Ένωση ότι είναι ο απόλυτα ιδανικός και απαραίτητος για το αγωνιστικό πρότζεκτ τους…

Πηγή: Gazzetta.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X