Τσιτσιπάς: «Ήταν καλύτερος ο Μεντβέντεφ»

Αυστραλιανό Οπεν: Στα προημιτελικά με τεράστια ανατροπή ο Τσιτσιπάς (3-2) επί του Φριτζ

Οσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά την ήττα του από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ρώσου στον ημιτελικό του Australian Open.

Αρχικά ο 23χρονος τενίστας δήλωσε:

«Η ήττα πάντα είναι ήττα. Εγώ παλεύω κάθε ματς ως το τέλος, αλλά σήμερα έπαιξε καλύτερο τένις από εμένα. Πρέπει να μάθω από αυτή την εμπειρία και να βελτιώσω την απόδοσή μου. Δεν θα επικεντρωθώ στα αρνητικά. Έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας με ευκαιρίες που θα προσπαθήσω να αρπάξω.

Θέλω να βελτιωθώ σωματικά και πνευματικά και να ανεβάσω το παιχνίδι μου γενικότερα. Το σημερινό ματς είναι ένα καλό μάθημα για μένα εν όψει της συνέχειας».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ξέσπασμα του Μεντβέντεφ στο δεύτερο σετ είπε:

«Σίγουρα έχει πλάκα. Δεν δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα. Ξέρω παίκτες που το κάνουν για να σε αποσυντονίσουν, ίσως είναι τακτική. Είναι εντάξει, δεν είναι και ο πιο ώριμος άνθρωπος, άλλωστε».

Στη συνέχεια επεσήμανε για μία ακόμα φορά ότι δεν δέχεται οδηγίες από τον πατέρα του:

«Δεν ήταν coaching. Με είδατε τις προάλλες να χάνω το σκορ στα ματς μου. Δεν ακούω τίποτα όταν παίζω, είναι αδύνατον. Με τον κόσμο να φωνάζει τόσο δυνατά σε κάθε πόντο, πρέπει να έχεις τρομερή ακοή για να μπορέσεις να ακούσεις τον προπονητή σου. Γελούσα τις προάλλες γιατί, νομίζω στο ματς με τον Περ, ο προπονητής μου ήταν 5 χιλιόμετρα μακριά και πήρα warning. Ήταν η πιο αστεία στιγμή του τουρνουά».

Από τη στιγμή που πήρε την προειδοποίηση στο τέταρτο σετ έδειξε να αποσυντονίζεται κάτι που σύμφωνα με εκείνον δεν ισχύει:

«Έχω συνηθίσει. Με έχουν στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Έχω πάρει warnings στο παρελθόν και οι διαιτητές προσέχουν το box μου, ποτέ δεν προσέχουν το box του αντιπάλου. Είμαι θύμα εδώ και πολύ καιρό. Ποτέ δεν θα καταλάβουν ότι δεν ακούω τίποτα όταν παίζω. Προσπαθώ να βρω λύσεις, να διαβάσω το παιχνίδι πριν τον πόντο. Το τελευταίο που θέλω είναι να μου δίνει κάποιος οδηγίες και συμβουλές. Δεν είμαι άνθρωπος που θα ακούσω την ώρα που παίζω. Στην προπόνηση μπορεί».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X