Δυάδα over Παρασκευής

Δυάδα over Παρασκευής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα των ημερών έχει στραφεί στη Λατινική Αμερική, εκεί όπου απομένουν λίγες στροφές για να οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα κερδίσουν την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Eκεί όπου για τέταρτη φορά συνολικά στην ιστορία της και για πρώτη μετά το 1994 μπορεί να βρεθεί η Βολιβία! Με 15 βαθμούς είναι μέσα στο κόλπο της προκρισης, ούσα μόλις δύο πόντους πίσω από την 5η Κολομβία και τέσσερις από την Ουρουγουάη η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο. Οι Βολιβιανοί κέρδισαν τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και πάνε απόψε για ένα καθοριστικής σημασίας ματς στη Βενεζουέλα.

Μοιάζει εντελώς παράλογο να τολμήσει κάποιος να βάλει δίπλα δίπλα της λέξεις «διπλό» και «Βολιβία». Οι τρεις νίκες που ανέφερα πιο πάνω ήταν όλες εντός έδρας, εκεί όπου έχει το τεράστιο πλεονέκτημα του υψομέτρου. Μακριά από τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της πατρίδας της μετρά το πενιχρό 0-2-5 στη φετινή διαδικασία, έχοντας σκοράρει πέντε φορές και δεχόμενη 21 γκολ! Η Βενεζουέλα είναι η χειρότερη ομάδα της προκριματικής διαδικασίας, με 11 ήττες στα 14 παιχνίδια της.

Καταγράψαμε τα δεδομένα αλλά διστάζουμε, ακόμη και έτσι, να παίξουμε Βολιβία εκτός έδρας. Και μας αποτρέπει ακόμη περισσότερο το γεγονός πως θα έχουμε ντεμπούτο του έμπειρου Πέκερμαν στη Βενεζουέλα. Σίγουρα πάντως είναι το ματς της βραδιάς που αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει!

Προγνωστικά Στοιχήματος Παρασκευής

Στο Βέλγιο η Σαρλερουά έγινε αρκετές φορές αντικείμενο κόντρας εντός BetMarket, λόγω της αποχώρησης του αρχισκόρερ της πριν περίπου ένα μήνα. Πλέον αρχίζει να συνηθίζει την απώλεια. Ο παικταράς εξτρέμ Ζοργκάν επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Αλγερίας και ο νεοφερμένος φορ Μπαγιό πρώτη φορά μεσοβδόμαδα, σε ματς που η ίδια έβγαλε 15 τελικές ενέργειες. Στο 2+ το over στο αποψινό με τη Σιντ Τρούιντεν που στο τελευταίο της εντός έβαλε τρία γκολ, ενώ μεσοβδόμαδα σκόραρε και στην έδρα της ισχυρής Αντβέρπ. Κερασάκι στην τούρτα του over, πως από τη Σαρλερουά θα λείψει ο βασικός αμυντικός χαφ.

Τελευταία και καταϊδρωμένη η Μπουλόν στη Νασιονάλ της Γαλλίας. Τον Δεκέμβριο άλλαξε προπονητή, φέρνοντας τον Ζομπάρντ. Ο τελευταίος ήταν στην Ντιζόν σε επίπεδο Λιγκ 1, χωρίς να πείσει με την εκεί παρουσία του. Το στυλ του είναι επιθετικό και στο εντός έδρας ματς περιμένω να πιέσει για γκολ. Ο Ερυθρός Αστέρας μετρά επτά over στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του!

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες
στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.
Betmarket Επιλογές

Δυάδα

28/01 –20:00 Μπουλόν-Ερυθρός Αστέρας Over 2,5 (2.25)

28/01 –21:45 Σιντ Τρούιντεν-Σαρλερουά Over 2,5 (2.20)

Στη δυάδα απόδοσης 4,95 ποντάρισμα 5,1 μονάδες

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X