Ο Μπαλάντα που έπαιξε με τη Μπριζ και... οι άλλοι στόχοι της ΑΕΚ

Παραμένει ζωντανή η ΑΕΚ για Μπαλάντα!
Photo Credits: INTIME

Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ στα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών και τι λεγόταν το βράδυ της Πέμπτης για τον Εντερ Μπαλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπήκαμε στο τελευταίο τετραήμερο του μεταγραφικού «παράθυρου» και η κατάσταση στην ΑΕΚ, πέρα από τη δεδομένη απόφαση και προσπάθεια να πάρει έναν χαφ, κάθε άλλο παρά ξεκάθαρη είναι.

Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης(27/1) είχε περάσει προς τα έξω πως πλέον στην Ένωση δε μπορούν να περιμένουν για εξελίξεις με τον Έντερ Μπαλάντα της Μπριζ, αυτή η εικόνα πιο αργά το βράδυ δεν επιβεβαιωνόταν ακριβώς.

Απέφευγαν από από πλευράς «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να σβήσουν τελείως τη περίπτωση, πάντα με την υποσημείωση όμως πως οι πιθανότητες ήταν λίγες ως πολύ λίγες. Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια, πως αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Είμαστε σε μια φάση, στα τελευταία 24ωρα του «παράθυρου», που το επόμενο πρωί μπορεί να έχει μεγάλες διαφορές κι από το προηγούμενο βράδυ κι από… το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Διαβάστε εδω τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X