Μαντσίνι: «Η κλήση του Μπαλοτέλι δεν είναι ένδειξη απελπισίας»

Μαντσίνι: «Θα προτιμούσα να αποφύγουμε την Πορτογαλία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Εθνική Ιταλίας κλήθηκε ξανά μετά από τρία χρόνια ο Μάριο Μπαλοτέλι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για κίνηση απελπισίας από την πλευρά του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «ατζούρι» σε συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη (26/1) ρωτήθηκε για την απόφαση του αυτή. Ο ίδιος είπε από την πλευρά του, ότι «οι πόρτες της εθνικής ομάδας είναι πάντα ανοιχτές για όλους και αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν, τότε είμαστε χαρούμενοι».

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Μαντσίνι πρόσθεσε τα εξής: «Εάν είχαμε απελπισία πριν από το Euro, τότε αυτό δούλεψε για εμάς… Ίσως δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας όταν νιώθουμε λίγη απελπισία, αλλά λέγοντας αυτό, δεν νομίζω πως αυτή είναι κατάσταση απελπισίας για εμάς. Ο Μπαλοτέλι ήταν πάντα ένας παίκτης με σπουδαία τεχνική, αυτό που έχουμε να δούμε είναι η φυσική του κατάσταση. Χάσαμε λίγο τα ίχνη του πρόσφατα, οπότε το να τον δούμε για μερικές ημέρες είναι κάτι που θα μας βοηθήσει.

Είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα ανταποκριθεί και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι μέσω της προπόνησης. Δεν χρειάζεται να μας υποσχεθεί κάτι, όπως και εμείς δεν του δίνουμε κάποια υπόσχεση. Νομίζω πως είναι ευτυχισμένος που είναι εδώ και θα τον αξιολογήσουμε με τον ίδιο τρόπο όπως και τους άλλους, αυτό είναι όλο».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X