Παραμένει ζωντανή η ΑΕΚ για Μπαλάντα!

Παραμένει ζωντανή η ΑΕΚ για Μπαλάντα!
Photo Credits: INTIME

Η περίπτωση του Έντερ Μπαλάντα παραμένει «ζεστή» για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα 24ωρα πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και η ΑΕΚ… τρέχει να ολοκληρώσει μια κίνηση για τον άξονα.

Μπορεί το βράδυ της Πέμπτης (28/1) να υπήρξαν σενάρια ότι η περίπτωση του Έντερ Μπαλάντα «καίγεται» για την ΑΕΚ, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι άνθρωποι της Ενωσης δουλεύουν ακόμα την δύσκολη περίπτωση του Κολομβιανού μέσου και οι επαφές με τον ίδιο και την Μπριζ συνεχίζονται.

Η ΑΕΚ θέλει τον Μπαλάντα δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι και τη δεδομένη στιγμή, όλες οι πλευρές αναζητούν την καλύτερη δυνατή… φόρμουλα για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Ο Μπαλάντα δεν είναι «ζεστός» να παραμείνει στην Μπριζ, διότι έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας και η προοπτική της ΑΕΚ δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Όπως και να χει, η ΑΕΚ τα δίνει όλα για να αποσπάσει θετική απάντηση της Μπριζ για τον Μπαλάντα και μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος το όνομα του Κολομβιανού παραμένει «ζεστό».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X