Μυρίζει… μπαρούτι το ΑΕΚ-Βόλος, στέλνουν Διαμαντόπουλο-Καραντώνη στο ΟΑΚΑ!

O Διαμαντόπουλος "σφυρίζει" με Βέροια
Photo Credits: INTIME

Ακατανόητες επιλογές από τον Κλάτενμπεργκ σε ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορισμοί που μόνο… οργή μπορούν να προκαλέσουν στην ΑΕΚ, ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ, με τον… σεσημασμένο Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να διευθύνει την αναμέτρηση της Ενωσης με τον Βόλο.

Βοηθοί του θα είναι ο Πετρόπουλος και ο Παπαδάκης, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας του συνδέσμου Γρεβενών.

Σα να μην έφτανε βέβαια ο Διαμαντόπουλος, ο Κλάτενμπεργκ όρισε στο VAR τον Δημήτρη Καραντώνη, έτσι ώστε να σιγουρευτεί πως… όλα θα πάνε καλά.

Οι δυο τους έχουν υπάρξει πρωταγωνιστές τον τελευταίο χρόνο σε αρκετά… σφάλματα κατά της ΑΕΚ και υπέρ συγκεκριμένων ομάδων.

Το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ο Διαμαντόπουλος την ΑΕΚ, ήταν αυτό απέναντι στον Αρη, όπου ο ρέφερι του συνδέσμου Αρκαδίας τα έκανε… ρόιδο.

Στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, μετά την κεφάλια του Μάνταλου στο ύψος της μικρής περιοχής σε μια φάση διαρκείας, ο Φαμπιάνο ξεκάθαρα κλειδώνει το πόδι του αρχηγού της Ενωσης και δεν τον αφήνει να σηκωθεί. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι.

Στα τέλη του πρώτου 45λεπτου, μάλιστα, ο βοηθός έχει υποδείξει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ σε θέση οφσάιντ στο τετ-α-τετ του με τον Κουέστα, ενώ από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα πως καλύπτεται.

Μετά τις ψευτομαγκιές των ανθρώπων του Αρη στο ημίχρονο, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος φάνηκε πως επηρεάστηκε ξεκάθαρα καθώς τα έκανε… μαντάρα.

Πολλά ανάποδα σφυρίγματα. Κάποια μαρκαρίσματα τα άφηνε, άλλα παρόμοια τα καταλόγιζε ως φάουλ. Φαινόταν πως ήταν επηρεασμένος και ακόμα μια απόδειξη ήταν η κόκκινη κάρτα στον Σιμο Μήτογλου στο 71′ με τη βοήθεια του… VAR.

Πρόκειται για μια φάση που ο Καμαρά ξεκάθαρα δεν βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για γκολ καθώς ο Βράνιες είναι ήδη μπροστά του, δίπλα του έχει συμπαίκτη, ενώ δεν είναι καν στον άξονα να οδεύει προς την εστία του Στάνκοιβτς καθώς βρίσκεται στα άκρα και εκτός περιοχής.

Οσο για τον Καραντώνη, αναφερόμαστε στον διαιτητή που στην Τρίπολη σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι πάνω στον Σιμόες στην Τρίπολη, όπου ευτυχώς το VAR λειτούργησε σωστά και ακύρωσε την απόφαση του διαιτητή από το σύνδεσμο Ημαθίας.

Ενώ τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το πέναλτι που σφύριξε στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αρη, όταν σε μαρκάρισμα του Μπεχαράνο στον Μπερτόγλιο ο Αργεντινός άφησε τη μπάλα και έπεσε ξεκάθαρα πάνω στον Βολιβιανό χαφ της Λαμίας, αλλά ο Καραντώνης πείστηκε και σφύριξε πέναλτι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X