Australian Open: Ραντεβού με... την ιστορία για τον Στέφανο Τσιτσιπά κόντρα στον Μεντβέντεφ

Αυστραλιανό Οπεν: Στα προημιτελικά με τεράστια ανατροπή ο Τσιτσιπάς (3-2) επί του Φριτζ

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ κοντράρονται σήμερα (28/1) στις 10:30 για μια θέση στον τελικό του Australian Open!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να «μονομαχήσουν» για ακόμη μια φορά στην καριέρα τους θα έχουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ, αφού οι δύο σπουδαίοι τενίστες θα δώσουν σήμερα (28/1) στις 10:30 μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Australian Open!

Η προϊστορία ανάμεσα στον Έλληνα και στον Ρώσο είναι σαφώς υπέρ του δεύτερου, καθώς στις 8 φορές που έχουν συναντηθεί στο παρελθόν ο Μεντβέντεφ μετρά 6 νίκες. Η μία από τις δύο νίκες του Τσιτσιπά και πιο πρόσφατη ήταν η επικράτησή του με 3-0 στον προημιτελικό του περυσινού major του Παρισιού, όπου ο 23χρονος τενίστας ηττήθηκε στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ.

Στην φάση των «8» του Australian Open, ο Τσιτσιπάς μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε 3-0 του Ιταλού, Γιάνικ Σίνερ, ενώ από την πλευρά του ο Μεντβέντεφ χρειάστηκε μία τρομερή ανατροπή απέναντι στον Φίλιφ Οζέρ-Αλιασίμ για να φτάσει στον ημιτελικό, σε αγώνα που διήρκησε σχεδόν 5 ώρες!

«Είμαι σίγουρος ότι ο γιατρός μου βλέπει αυτή τη στιγμή και στέλνει μηνύματα όπως κάνει μετά από κάθε ματς. Και οι δυο μας δεν περιμέναμε να λάβω μέρος στο Όπεν. Μου είχε πει ‘δεν σε βλέπω να παίζεις στην Αυστραλία’ αλλά τον διέψευσα. Τον αγαπώ πολύ είναι μεγάλος φαν του τένις και έχει δουλέψει πολύ με τενίστες επομένως χαίρομαι που δουλεύω μαζί του», είπε ο Τσιτσιπάς.

«Αν κοιτάξουμε τους καλύτερους παίκτες, ήταν ικανοί να κερδίσουν από το 0-2. Δεν ξέρω πώς, αλλά το έκαναν. Αν θέλω να είμαι μέρος αυτού του γκρουπ, αν και είμαι μακριά τώρα, θέλω να προσπαθήσω να το κάνω. Θα προσπαθήσω να αποθεραπευτώ όσο καλύτερα γίνεται να είμαι έτοιμος να παίξω με τον Στέφανο, διότι είναι μεγάλος παίκτης. Πρέπει να είμαι στα καλύτερά μου για να τον νικήσω», ήταν τα λόγια του Μεντβέντεφ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X