Προκριματικά Μουντιάλ: Συνέχισαν με νίκες Αργεντινή και Ουρουγουάη, διατήρησε το αήττητο η Βραζιλία (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ: Συνέχισαν με νίκες Αργεντινή και Ουρουγουάη, διατήρησε το αήττητο η Βραζιλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τυπικής διαδικασία ήταν ο αγώνας για την Αργεντινή στην έδρα της Χιλής, μιας και η αλμπισελέστε έχει τσεκάρει ήδη το εισιτήριό της για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο λόγω κορονοϊού, κατάφεραν να κερδίσουν και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή τους. Ο κάπτεν της ομάδας ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό τέρμα στο 10ο λεπτα.

Η Χιλή μείωσε ισοφάρισε προσωρινά με τον Μπρέρετον στο 21′, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 34ο λεπτό, παρά τις προσπάθειες της Χιλής να πάρει κάτι από το ματς.

Νωρίτερα, η Ουρουγουάη πέρασε από την έδρα της Παραγουάης με 1-0, χάρη στο γκολ του Λουίς Σουάρες, έπειτα από ασίστ του Γκοντίν στο 50′. Με αυτό το γκολ η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Τέλος, Ισημερινός πήρε το 1-1 στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Βραζιλία. Η Βραζιλία άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Κασεμίρο, ο Ισημερινός ισοφάρισε στο 75′ με τον Τόρες. Και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, λόγω των πολύ σκληρών  μαρκαρισμάτων των Ντομίνγκες (15′ πάνω στον Κούνια) και Έμερσον (20′).

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X