Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Νέες καταθέσεις για το πάρτι - Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα της πρώτης εξέτασης στα ρούχα της Γεωργίας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πόρτα της 5ης ανακρίτριας συνεχίζουν να περνούν εμπλεκόμενοι της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου το βράδυ της πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να φτάσουν την Παρασκευή από τη Βέρνη στο ΑΠΘ που παρήγγειλε τις εξετάσεις και από κει θα διαβιβαστούν μαζί με την σχετική έκθεση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση του ιατροδικαστή βασισμένη στα αποτελέσματα από την Βέρνη είναι κρίσιμη καθώς θα περιγράφει το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης κοπέλας ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις της και να υπάρξει σεξουαλική κακοποίησή της, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Αρνείται ο μετρ το ρόλο του διοργανωτή

Μέσα στην εβδομάδα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και ο 33χρονος μετρ που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι της προεδρικής σουίτας. Ο ίδιος αρνήθηκε τον ρόλο του «διοργανωτή», επαναλαμβάνοντας όσα είχε καταθέσει και πριν από λίγες μέρες στους αστυνομικούς.

Ως μάρτυρες ενώπιον τηςανακρίτριας κατέθεσαν και συμμετέχοντες στο επίμαχο πάρτι δίνοντας διαφορετική εκδοχή από την 24χρονη. Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην σουίτα 401. Σημειώνεται ότι από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Κύκλωμα σωματεμπορίας

Στο μεταξύ νέα καταγγελία βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση κυκλώματος μαστροπείας που διενεργείται μετά την προσκόμιση στοιχείων από τον Νίκο Διαλυνά. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας, δεν προκύπτουν σαφείς ενδείξεις για δράση κυκλώματος σωματεμπορίας στο πρωτοχρονιάτικο «πάρτι» στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης  και μιλούν για παρουσία γυναικών σε αυτό που δεν φαίνεται να έχουν σχέση με κυκλώματα πορνείας.

Πηγή: ethnos.gr

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X