Αοσμαν: Τέλος από την εθνική Συρίας - Κατηγορεί για ρατσιστικές συμπεριφορές

Αοσμαν: Τέλος από την εθνική Συρίας - Κατηγορεί για ρατσιστικές συμπεριφορές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας κακός χαμός επικρατεί στις τάξεις της εθνικής Συρίας τις τελευταίες μέρες, με τις εξελίξεις μάλιστα να επηρεάζουν έμμεσα και τον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα, ο Αίας Άοσμαν τέθηκε εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τον κατηγορεί ότι απαίτησε να παίζει βασικός και τον άσο των Νικαιωτών να καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, ρατσιστικές συμπεριφορές προς το πρόσωπό του!

Όλα άρχισαν το βράδυ της Τρίτης (25/1) όταν η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Συρίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας προανήγγειλε την απομάκρυνση του Άοσμαν από τις τάξεις της εθνικής, η οποία προετοιμαζόταν για τα παιχνίδια με τα ΗΑΕ (27/1) και Νότια Κορέα (1/2) για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στην ανάρτησή της έκανε λόγιο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του 27χρονου χαφ, ο οποίος, όπως υποστήριξε, ζητούσε από τον προπονητή της ομάδας, Βαλέριου Τίτα, να βρίσκεται στις βασικές επιλογές του.

Αρχικά φάνηκε να εξομαλύνεται η κατάσταση, με τον Άοσμαν να τονίζει μέσω ανάρτησής του (το ίδιο βράδυ) ότι θέτει πάντα εαυτόν στις υπηρεσίες της ομάδας του και του προπονητή του. Ωστόσο, εντέλει βρέθηκε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τα ΗΑΕ, όπου η χώρα του ηττήθηκε 2-0.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο φετινός MVP του Ιωνικού (5 γκολ/5 ασίστ) προχώρησε σε νέα ανάρτηση. Σ’ αυτήν υποστήριξε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ελέγχεται από τέσσερις παίκτες που παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις, ενώ συνολικά στην εθνική του ομάδα δεν υπάρχει επαγγελματισμός.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X