ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για τον Χατζηγιοβάνη λένε από τον Παναθηναϊκό - Διαψεύδει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για τον Χατζηγιοβάνη λένε από τον Παναθηναϊκό - Διαψεύδει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οπως αναφέρουν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο διεθνής εξτρέμ είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων και οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να μπουν στο… παιχνίδι για την απόκτηση του Μυτιληνιού ακραίου επιθετικού.

Το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο παίκτης έχει πλέον το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της επιλογής του για τη νέα σεζόν.

Το γεγονός ότι πρόκειται για έναν παίκτη ελεύθερο, αλλά και με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, δεν αφήνει… ασυγκίνητους τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν θετική εικόνα για τον Χατζηγιοβάνη και θεωρούν ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην επιθετική τους γραμμή.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει 152 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημειώσει 17 γκολ, ενώ έχει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Διαψεύδει η ΑΕΚ

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ υπήρξε άμεση διάψευση του ενδιαφέροντος, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι εκ μέρους της Ενωσης για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X