Συγκλονίζει ο Χουστίθ: «Οι γιατροί μου λένε ότι είναι απίθανο να ξαναπαίξω»

Συγκλονίζει ο Χουστίθ: «Οι γιατροί μου λένε ότι είναι απίθανο να ξαναπαίξω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kουβανός σέντερ της Σαραγόσα, Χαβιέρ Χουστίθ, παραχώρησε συνέντευξη τύπου και συγκίνησε άπαντες στην Ισπανία.

«Tα τελευταία 2,5-3 χρόνια ο Χουστίθ έπαιζε με μόνιμο πόνο και η προσπάθεια που έχει κάνει είναι πολύ μεγάλη» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Σαραγόσα, Πεπ Καργκόλ, αναφερόμενος στα προβλήματα του Κουβανού ψηλού της ομάδας, τα οποία ξεκίνησαν τη σεζόν 2018-19, συνεχίστηκαν την επόμενη σεζόν και κρατούν μέχρι και σήμερα.

Ο 29χρονος σέντερ έκανε γνωστό ότι η εκτίμηση των γιατρών είναι πως θα δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάσκετ, ωστόσο τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς επηρεάστηκε η ψυχική του υγεία, αλλά και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Οι γιατροί μου λένε ότι είναι αδύνατο να επιστρέψω, αλλά δεν θέλω να βάλω ένα τέλος σε αυτό, θα συνεχίσω να προσπαθώ, ελπίζω να εφεύρουν κάτι. Έχω την ψευδαίσθηση και το όνειρο ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το γόνατο δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε. Θα εκμεταλλευτώ το υπόλοιπο της σεζόν, στην οποία εξακολουθώ να έχω συμβόλαιο με την Σαραγόσα και τα μέσα που έχω καθημερινά, τα οποία δεν θα είχα στην Κούβα, για να δω πώς πάει το γόνατο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X