«Τον αριστερό μπακ Φρανκ Φάμπρα θέλει ελληνική ομάδα»

«Τον αριστερό μπακ Φρανκ Φάμπρα θέλει ελληνική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αργεντινή συνδέουν ελληνική ομάδα με τον αριστερό μπακ ης Μπόκα Τζούνιορς, Φρανκ Φάμπρα.

«Ελληνική ομάδα θέλει τον αριστερό μπακ της Μπόκα Τζούνιορς, Φρανκ Φάμπρα», αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «Antena2.com».

Στο ρεπορτάζ δεν γίνεται, ωστόσο, καμία αναφορά στο ποια είναι η ομάδα. Το βέβαιο είναι πως από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι αυτές που αναζητούν αριστερό μπακ. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν παίκτη σ’ αυτή τη θέση και συγκεκριμένα τον Μαυροβούνιο, Αλμίρ Κλίτσα της Ζενές Ες, ο οποίος, όμως, προορίζεται για τη 2η ομάδα.

Ο Φάμπρα ξεκίνησε με τη φανέλα της Ενβιγκάδο, στη συνέχεια στην Ντεπορτίβο Κάλι και μετά στην Ιντεπετιέντε Μεντεγίν. Τον Γενάρη του 2016 πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για την ιστορική Μπόκα Τζούνιορς στην οποία είναι μέχρι σήμερα και μετράει 136 ματς με 10 και 18 ασίστ.

Ο Φάμπρα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, είναι αρκετά επιθετικός και πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός.

Έχει ύψος 1,74 και είναι διεθνής με την εθνική Κολομβίας έχοντας 23 συμμετοχές και 1 γκολ.

Με την Μπόκα έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, ενώ είναι και πρωταθλητής Κολομβίας. Φέτος ήταν αναντικατάστατος στην ομάδα της Μπόκα έχοντας συνολικά 36 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X