ΑΕΚ: Στο εξωτερικό βρέθηκαν Κονέ και Παπαδημητρίου - Αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά

ΑΕΚ: Στο εξωτερικό βρέθηκαν Κονέ και Παπαδημητρίου - Αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά
Photo Credits: INTIME

Οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της ΑΕΚ βρέθηκαν σε αποστολή εκτός συνόρων κι αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με τις μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις μέρες πλέον πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη,  ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιάννης Παπαδημητρίου και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, επρόκειτο να επιστρέψουν σήμερα Πέμπτη (27/1) στην Αθήνα, από ταξίδι στο εξωτερικό.

Οπότε προκύπτει πως οι μεταγραφικές επαφές των οποίων τα αποτελέσματα θα αποτυπωθούν από σήμερα και στα αμέσως επόμενα 24ωρα, έγιναν δια ζώσης από πλευράς των υπεύθυνων του σχεδιασμού της Ένωσης.

Είναι γνωστό πως υπάρχει θέμα ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Έντερ Μπαλάντα της Μπριζ. Γνωστό είναι επίσης πως σε καμιά περίπτωση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχουν αφήσει να ανέβουν πολύ οι τόνοι γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω της δυσκολίας της. Δεν προκύπτει από τις πληροφορίες μας με βεβαιότητα πως η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο κύριος λόγος της παρουσίας των Παπαδημητρίου – Κονέ εκτός Ελλάδας, ωστόσο φαίνεται πως ήταν από τα ζητήματα που βρέθηκαν δυνατά στη ατζέντα τους. Σίγουρα όμως όχι το μόνο, καθώς κι από την ΑΕΚ επιβεβαιώνεται πως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις μέσων που έχουν δουλευτεί το τελευταίο διάστημα. Πάντως το τι συνοδεύει την επιστροφή τους από πλευράς εξελίξεων, δεν είναι ακόμη γνωστό.

Διαβάστε περισσότερα για το ταξίδι Κονέ – Παπαδημητρίου στο εξωτερικό

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X