Εδειξε τα στήθη της σε αγώνα και το αγόρι της... την χώρισε - Τώρα ανοίγει λογαριασμό στο OnlyFans (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Εδειξε τα στήθη της σε αγώνα και το αγόρι της... την χώρισε - Τώρα ανοίγει λογαριασμό στο OnlyFans (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δανάη Μάρι έγινε viral φιγούρα νωρίτερα τον Ιανουάριο, αφού ένα βίντεο που έδειχνε το στήθος της να αναβοσβήνει σε μια αθλητική εκδήλωση μοτόκρος κοινοποιήθηκε στο TikTok και τώρα έδωσε τη δική της πλευρά της ιστορίας σε ένα podcast.

Μια γυναίκα που έγινε viral μετά από ένα βίντεο που την έδειχνε να πυροδοτεί έναν καβγά δείχνοντας τα στήθη της σε μια αθλητική εκδήλωση υποστηρίζει ότι την χώρισε ο επί 11 χρόνια φίλος της.

Έγινε αμέσως viral

Η 31χρονη Αμερικανίδα, απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο να κατεβάζει το πάνω μέρος της σε μια εκδήλωση Supercross και έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Ένα μέλος του πλήθους, μια γυναίκα, εξοργίστηκε από τη συμπεριφορά της Δανάης και της φώναζε: «Υπάρχουν παιδιά» προτού την αποδοκιμάσουν και της ρίξουν με μπύρα από άλλα μέλη της κερκίδας.

Δεν θυμόταν τίποτα

Τώρα, μιλώντας σε ένα podcast, έδωσε τη δική της πλευρά των γεγονότων και περιγράφει τον εαυτό της ως «άγρια», παραδέχτηκε ότι είχε πιει πολύ το βράδυ και θυμήθηκε ότι είχε ξυπνήσει το επόμενο πρωί χωρίς να έχει ιδέα για το τι είχε εκτυλιχθεί.

«Ήταν απλώς μια κανονική βραδιά για μένα, πήγα στο Supercross, διασκέδαζα και δεν σκέφτηκα τίποτα. Μετά ξύπνησα το επόμενο πρωί και ήταν απλά… εντελώς διαφορετικό, viral, οπότε δεν είχα ιδέα τι πραγματικά συνέβη» είπε.

Την χώρισε το αγόρι της

Το βίντεο του TikTok συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές και η Δανάη ζήτησε συγγνώμη από όποιες οικογένειες είχε στενοχωρήσει με τη συμπεριφορά της και από τη γυναίκα που την αντιμετώπισε.

Παρά τις καλές προθέσεις της, η Δανάη ομολόγησε ότι οι συνέπειες των πράξεών της ήταν ο φίλος της να την χωρίσει μετά από 11 χρόνια σχέσης και τώρα σκέφτεται να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans.

Θα ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans

Παραδέχτηκε ότι τώρα είναι ανεξάρτητη και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη φήμη που ανακάλυψε πρόσφατα και να ανοίξει έναν λογαριασμό στο OnlyFans όπου οι συνδρομητές μπορούν να πληρώσουν για να δουν ξεκάθαρα στιγμιότυπα και βίντεο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X