ΑΕΚ: Ο Μπακάκης των 350.000 ευρώ μένει εδώ

ΑΕΚ: Ο Μπακάκης των 350.000 ευρώ μένει εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου παλεύει να κάνει την μία μεταγραφή που έχει επικοινωνήσει ότι θα κάνει. Και αυτή θα αφορά την θέση του αμυντικού χαφ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης με τα δίδυμα που δημιουργεί στον άξονα ανάμεσα στους Σιμόες – Σιμάνσκι – Λε Ταλέκ – Σάκχοφ δεν έχει καταφέρει να βρει την κατάλληλη λειτουργία για το ανασταλτικό και επιθετικό κομμάτι. Αποτέλεσμα η Ενωση να δέχεται με περίσσια ευκολία φάσεις και γκολ σε αρκετές φάσεις.

Έτσι, μετά από 18 αγωνιστικές οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχθεί 18 τέρματα (μέσο όρο ένα σε κάθε αγώνα) και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League, στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -1 από τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αμυντικά ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει δεχθεί τα μισά γκολ από την ΑΕΚ. Και αυτό λέει πολλά.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X