Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

LIVE οι εξελίξεις για την Ελλάδα - Ραγδαίες εξελίξεις απόψε στις Βρυξέλλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με αφορμή την κακοκαιρία κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας. Αφορμή τόσο η διαχείριση της πανδημίας όσο και της πρόσφατης κακοκαιρίας «Ελπίς» που σάρωσε τη χώρα και δημιούργησε τεράστια προβλήματα.

Παίρνοντας εκτάκτως το λόγο στη Βουλή το πρωί της Πέμπτης (27/1), ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς» και το γεγονός πως ακόμη και σήμερα πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα, για τη διαχείριση της πανδημίας με τον αριθμό των νεκρών να είναι πάνω από τους 100 καθημερινά τις τελευταίες μέρες αλλά και λόγω της ακρίβειας για την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν κάτι τίποτα. Γι’ όλους αυτούς τους λόγους, κατέθεσε πρόταση μομφής.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X