Περέιρα: «Γιατί δεν με θέλουν στην Έβερτον; Με πονάει, δείτε το βιογραφικό μου»

Περέιρα: «Γιατί δεν με θέλουν στην Έβερτον; Με πονάει, δείτε το βιογραφικό μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίτορ Περέιρα έδωσε συνέντευξη και εμφανίστηκε απορημένος με τις αντιδράσεις των οπαδών της Έβερτον για την ενδεχόμενη πρόσληψή του.

Ο Πορτογάλος προπονητής ταξίδεψε στο Λίβερπουλ τις προηγούμενες ημέρες για να μιλησει με την διοίκηση της Έβερτον μετά την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις των οπαδών φαίνεται πως θα… χαλάσουν την συμφωνία καθώς πια τώρα ως επικρατέστερος εμφανίζεται ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Περέιρα βγήκε σε απευθείας σύνδεση σε τηλεοπτικό σταθμό και εμφανιστηκε απορημένος και πονεμένος.

«Με πονάει όλο αυτό. Κατά τη γνώμη μου, κάποιες από τις επικρίσεις δεν είναι για εμένα. Διότι δεν με ξέρουν καλά, δεν ξέρουν την δουλειά μου, δεν με γνωρίζουν ως άνθρωπο, ούτε το βιογραφικό μου.

Έχω δουλέψει σε πολλές χώρες, σε πολλούς συλλόγους, έχω κατακτήσει τίτλους. Πριν με γνωρίσουν ως άνθρωπο, δεν μπορούν να με κρίνουν. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει. Ποτέ δεν έχουν γίνει τέτοια σχόλια για εμένα. Το βιογραφικο μου… μιλάει»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X