Η ΑΕΚ ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκης» και ο Κοσκωτάς άρχισε τις βρωμιές του (VIDEO)

Η ΑΕΚ ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκης» και ο Κοσκωτάς άρχισε τις βρωμιές του (VIDEO)

Αγώνας με πολλά επεισόδια και με τον Μουστακίδη να ισοφαρίζει λίγο πριν τη λήξη το γκολ που είχε πετύχει η ΑΕΚ με φάουλ του Βασιλάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όσους έχουν γνώση της δεκαετίας του ’80, ίσως η πιο «μαύρη» στιγμή των «πέτρινων» χρόνων είναι η 10η Φεβρουαρίου του 1988. Τότε που η ΑΕΚ έζησε το δράμα και την απόλυτη ντροπή της άλωσης από τα εκατομμύρια του Κοσκωτά.

Η περήφανη Ενωση, οδηγήθηκε σε συνθήκες διάλυσης από τη φούσκα του Ολυμπιακού, που με τους Κοσκωτάδες, τον Μπαλή και τον Γούναρη, «έστησαν» την ΑΕΚ. Αφορμή για να συμβεί αυτό, υπήρξε το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια στο Καραϊσκάκη.

Ηταν η πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο. Ο πολυδιαφημισμένος Ολυμπιακός του Κοσκωτά, είχε σαρώσει όλη την ελληνική αγορά και είχε συγκεντρώσει τα πάντα. Γι’ αυτό προέβλεπαν, πως θα έπαιρνε άνετη νίκη και θα «καθάριζε» την πρόκριση από το πρώτο ματς. Ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει σωστά στη δυναμική της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν σωστά, κατάφεραν να ξεπεράσουν την αρχική πίεση του Ολυμπιακού και χτύπησαν με τον Βασιλάκο. Σε μια από τις λίγες καλές στιγμές του με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο διεθνής μέσος (μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ), είχε σκοράρει με μαγική εκτέλεση φάουλ που είχε κερδίσει ο ίδιος.

Ο Βασιλάκος είχε μάλιστα και τεράστια ευκαιρία τετ α τετ με τον Πλίτση για να καθαρίσει το ματς, ενώ η ΑΕΚ είχε και δοκάρι σε σέντρα σουτ του Πίττα. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τυχερό τρόπο με κοντινή προβολή του Μουστακίδη, αλλά αν δεν είχαν βρωμίσει τη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έπαιρναν ποτέ την πρόκριση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X