Μπλόκο οπαδών στην αποστολή του Άρη: «Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα - 3 παιχνίδια με την Λαμία και δεν βάλατε γκολ»

Μπλόκο οπαδών στην αποστολή του Άρη: «Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα - 3 παιχνίδια με την Λαμία και δεν βάλατε γκολ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αποκλεισμός του Αρη από την Λαμία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον κόσμο και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Άκης Μάντζιος απορρόφησε το πρώτο κύμα αντιδράσεων καθώς αποδοκιμάστηκε έντονα την ώρα που έκανε δηλώσεις.

Περίπου 80 οπαδοί του Άρη, αγανακτισμένοι από τον αποκλεισμό της ομάδας του στο Κύπελλο, περίμεναν στα Μάλγαρα την αποστολή των «κίτρινων» προκειμένου να μιλήσουν στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές και να ζητήσουν εξηγήσεις.

Αρχικά μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους υποδέχτηκαν λέγοντας τους: «Ντροπή σας» για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

«Τρία παιχνίδια με την Λαμία και δεν μπορέσατε να βάλετε γκολ. Στην Λαμία! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Πρέπει να ντρέπεστε. Πείτε μας τι φταίει. Μιλήστε! Είστε απλήρωτοι; Αν είστε απλήρωτοι να το πείτε. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε», ήταν μερικές από τις κουβέντες άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X