Αρης: Πέντε πέναλτι σε τέσσερις αγώνες Κυπέλλου, αλλά αποκλείστηκε!

Αρης: Πέντε πέναλτι σε τέσσερις αγώνες Κυπέλλου, αλλά αποκλείστηκε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι ο Άρης βρέθηκε στην λευκή βούλα πέντε φορές στα τέσσερα παιχνίδια κυπέλλου με ΟΦΗ και Λαμία, εντούτοις αποχαιρέτισε νωρίς την διοργάνωση.

Από… πέρσι έχει να δει γκολ ο Άρης, ο οποίος για να σκοράρει μάλλον θα πρέπει να φύγει ο τερματοφύλακας από την εστία του.

Οι κιτρινόμαυροι αποχαιρέτισαν τον θεσμό του Κυπέλλου, αφού για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι έμειναν στο μηδέν, έστω κι αν στον επαναληπτικό της Λαμίας εκτέλεσαν δύο πέναλτι, τα οποία δεν βρήκαν στόχο.


Η ομάδα της Φθιώτιδας με γκολ του Τζανετόπουλου πήρε την νίκη – πρόκριση με 1-0 και ο Άρης έμεινε με τα χέρια αδειανά, παρότι στα δύο ζευγάρια παιχνιδιών Κυπέλλου με ΟΦΗ και Λαμία εκτέλεσαν πέντε πέναλτι!


Πλέον η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει να σκοράρει πάνω από 8 ώρες καθαρού παιχνιδιού (489 λεπτά για την ακρίβεια) και με δεδομένο ότι βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος, πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός όλων των στόχων που είχε βάλει στο ξεκίνημα της σεζόν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X