Ούτε τώρα τελικό ο Αρης: Ο Τζανετόπουλος τον έστειλε πίσω στο Χαριλάου! (VIDEO)

Ούτε τώρα τελικό ο Αρης: Ο Τζανετόπουλος τον έστειλε πίσω στο Χαριλάου! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία απέκλεισε τον τραγικό Αρη από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης ήταν ξανά τραγικός και η Λαμία τον έστειλε… σπίτι του με τον Ανταμ Τζανετόπουλο να χτυπά στο 118′ για το γκολ που στέλνει την ομάδα της Φθιώτιδας στον ημιτελικό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αστόχησε σε ανύπαρκτο πέναλτι στο 14′ με τον Καμαρά, ενώ στο το 120′ έχασε και δεύτερο πέναλτι με τον Γκάμα!


Ο Άρης ήταν αδικαιολόγητος να μη σκοράρει στις φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι των δύο για το πρωτάθλημα στο «Κλ. Βικελίδης», η Λαμία ξεμύτιζε αρκετά συχνότερα και με περισσότερο θάρρος, ενώ και ο Άρης βρέθηκε περισσότερες φορές – λίγες και πάλι βέβαια, τουλάχιστον στο ενενηντάλεπτο – με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των Φθιωτών.


Όμως ούτε ο Καμαρά από τα έντεκα βήματα, ούτε ο Ντιαγέ από πιο κοντά σε ανενόχλητη κεφαλιά, ούτε ο Ματέο Γκαρσία, ούτε ο Ιτούρμπε αργότερα, ούτε το πόδι του… Τζανδάρη, βοήθησαν ώστε η μπάλα να μπει στα δίχτυα της εστίας του Σαράνοφ.


Σίγουρα, ο Άρης δεν είχε άλλη τόσο μεγάλη ευκαιρία όσο το «δώρο» του Καραντώνη στο 16ο λεπτό, που είδε πέναλτι στην εκτός τόπου και χρόνου πτώση του Μπερτόγλιο στην περιοχή. Ο Καμαρά, όμως, εκτέλεσε άστοχα το πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.


Έξαλλοι στη Λαμία: «Αίσχη Καραντώνη-Κλάτενμπεργκ βλέπεις το παιχνίδι;»
Στο δεύτερο μέρος, και μάλιστα στην αρχή (47’), ήταν σειρά του Ντιαγέ να μη στοχεύσει σωστά, όταν πήδηξε ολομόναχος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή αλλά κατήυθυνε τη μπάλα με κεφαλιά ακριβώς πάνω στον Σαράνοφ.


Η Λαμία, που ήταν και σήμερα αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της, είχε τη μεγαλύτερη στιγμή της στο 55ο λεπτό, όταν ο Σαραμαντάς ξεκίνησε μια φάση με κλέψιμο κάτω από το κέντρο και την ολοκλήρωσε με σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.


Η πιο αξιομνημόνευτη φάση του αγώνα, πάντως, ήρθε στο 64’ και ανήκε στον Άρη: με επιμονή, ο Μαντσίνι κατάφερε να κάνει το γύρισμα προς την περιοχή, ο Τζανδάρης παρενέβη βάζοντας το πόδι του και η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την εστία του Σαράνοφ, που έμοιαζε να έχει εξουδετερωθεί.


Όμως, ο γκολκίπερ της Λαμίας βούτηξε και άρπαξε τη μπάλα, σύμφωνα με τον Καραντώνη και το VAR πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X