Τζακ Γουίλσιρ: Το πρώην παιδί-θαύμα αναζητά μια ακόμα ευκαιρία

Τζακ Γουίλσιρ: Το πρώην παιδί-θαύμα αναζητά μια ακόμα ευκαιρία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Τζακ Γουίλσιρ που κάποτε μαγευε την Αγγλία με μερικές επαφές στη μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Τζακ Γουίλσιρ, όπως αναφέρουν μέσα της Αγγλίας.

Το πρώην παιδί θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου στα 30 του χρόνια αναζητά μια ακόμα ευκαιρία να δείξει ότι δεν έχει ξοφλήσει.

Τον Ιανουάριο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την Μπόρνμουθ. Αλλά δεν κατάφερε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και να μην μπορεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον Σεπτέμβριο πήγε στην Κόμο, ομάδα της της Serie B, όπου και έκανε προπονήσεις, προκειμένου να παραμείνει σε μια καλή φυσική κατάσταση. Δεν βρήκε ομάδα όμως και παραμένει εκτός.

Ο Γουίλσιρ μίλησε στη «Gazzetta dello Sport» όπου και αναφέρθηκε στο δράμα του και τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα:

«Πλέον ψάχνω μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Όσοι είχαν πίστη σε εμένα και τις ικανότητές μου περιμένω να μου δώσουν μία ευκαιρία. Περιμένω μία νέα ευκαιρία για να δείξω και πάλι ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Τώρα είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης. Η Αγγλία έχει το πιο δυνατό και το πιο ωραίο πρωτάθλημα. Οι παίκτες που αγωνίζονται εκεί βγάζουν πολύ καλά λεφτά. Όμως, εγώ θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο», τα λόγια του τότε.

Η καριέρα του Τζακ Γουίλσιρ

Από το 2008 έως το 2018 ήταν παίκτης της Άρσεναλ και έπαιξε ως δανεικός στην Μπόλτον και στην Μπόρνμουθ. Με την Άρσεναλ κατέκτησε δύο Κύπελλα Αγγλίας (2014 και 2015) και ένα Κομιούνιτι Σιλντ (2014). Επίσης, τη σεζόν 2010-2011 ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ και επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα. Συνολικά στην καριέρα του στην Αγγλία έχει 288 ματς και 20 γκολ.

Στην Εθνική Αγγλίας παίζει από το 2010 και έχει συμμετάσχει στο Μουντιάλ του 2014 και στο Euro του 2016. Πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ το 2015 στον αγώνα με τη Σλοβενία για τα προκριματικά του Euro του 2016.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X