«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζακ Γουίλσιρ»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζακ Γουίλσιρ»
Photo Credits: INTIME

Αγγλικά ΜΜΕ συνδέουν την ΑΕΚ με τον Τζακ Γουίλσιρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Τζακ Γουίλσιρ!

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας football.london, ο Αγγλος διεθνής μέσος, που παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι κι έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Αρσεναλ ενδιαφέρει την Ενωση καθώς και ομάδες της αγγλικής Championship.

Το δημοσίευμα για Γουίλσιρ

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Τζακ Γουίλσιρ ενδιαφέρει ομάδες από την Ελλάδα και την Championship. Ο πρώην μέσος της Αρσεναλ, με την οποία είχε 198 συμμετοχές, είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ και το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο 30χρονος μέσος παρακολουθείται από την ιταλική Μόντσα και την ελληνική ΑΕΚ καθώς και από ομάδες της αγγλικής Championship. Βέβαια, αύριο αναμένεται να αναχωρήσει με την Αρσεναλ για ένα τουρνουά στο Ντουμπάι αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει αν βρει ομάδα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες».

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X