ΑΕΚ: Μετ' εμποδίων η προετοιμασία λόγω χιονιά!

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κακοκαιρία που σαρώνει την χώρα τις τελευταίες ημέρες δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δουλέψει όπως ήθελε.

Τις τελευταίες δύο ημέρες η πρόσβαση στο ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετικά δύσκολη ειδικά δε για αρκετούς παίκτες που μένουν σε περιοχές που έχουν εγκλωβιστεί από το χιόνι. Ο προπονητής της ΑΕΚ , Δημήτρης Δημητρούλιας περιμένει να ενημερωθεί για την κατάσταση βλέποντας την ομάδα του να παραμένει για τρίτη ημέρα χωρίς προπόνηση. Πλέον γίνεται προσπάθεια η αυριανή τουλάχιστον να διεξαχθεί κανονικά, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες, εν όψει του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί με τον Αερωπό.  Η ομάδα θα ολοκληρώσει ουσιαστικά αύριο την προετοιμασία της στην Αθήνα καθώς την Παρασκευή αναμένεται να αναχωρήσει για την Έδεσσα για το Σαββατιάτικο ματς.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X