ΑΕΚ: Μετ' εμποδίων η προετοιμασία λόγω χιονιά!

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κακοκαιρία που σαρώνει την χώρα τις τελευταίες ημέρες δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δουλέψει όπως ήθελε.

Τις τελευταίες δύο ημέρες η πρόσβαση στο ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετικά δύσκολη ειδικά δε για αρκετούς παίκτες που μένουν σε περιοχές που έχουν εγκλωβιστεί από το χιόνι. Ο προπονητής της ΑΕΚ , Δημήτρης Δημητρούλιας περιμένει να ενημερωθεί για την κατάσταση βλέποντας την ομάδα του να παραμένει για τρίτη ημέρα χωρίς προπόνηση. Πλέον γίνεται προσπάθεια η αυριανή τουλάχιστον να διεξαχθεί κανονικά, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες, εν όψει του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί με τον Αερωπό.  Η ομάδα θα ολοκληρώσει ουσιαστικά αύριο την προετοιμασία της στην Αθήνα καθώς την Παρασκευή αναμένεται να αναχωρήσει για την Έδεσσα για το Σαββατιάτικο ματς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X