Κλειστά σχολεία και Πέμπτη, Παρασκευή - Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση (VIDEO)

Πολιτική κόντρα για το άνοιγμα των σχολείων (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κλειστά θα μείνουν τόσο αύριο Πέμπτη (27.01.2022) όσο και την Παρασκευή τα σχολεία στις περιοχές όπου υπάρχουν προβλήματα μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα». Η… ανατροπή αυτή τη φορά γίνεται με την τηλεκπαίδευση.

Από αύριο, σε όσα σχολεία είναι κλειστά, η τηλεκπαίδευση θα γίνει κανονικά, μιας και δεν θα υπάρχει αργία στον δημόσιο τομέα.

Νωρίτερα, με απόφαση της περιφέρειας Αττικής είχε γίνει γνωστό ότι θα είναι κλειστά τα σχολεία στην Αττική.


Σε όσα σχολεία λειτουργήσουν κανονικά, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να κάνουν self test.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τα κλειστά σχολεία

  • Αύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 27.1.2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self-test σήμερα, Τετάρτη 26.1.2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο αύριο. Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).
  • Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (πλην των εσπερινών σχολείων).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X