ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από δύο μέρες οι παίκτες (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από δύο μέρες οι παίκτες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του προπονητικού κέντρου έδωσαν μάχη και ακριβώς στην ώρα της προπόνησης όλα ήταν έτοιμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ταλαιπωρία της ΑΕΚ όλα δείχνουν πως φτάνει στο τέλος της.

Παρά τις πολλές αντιξοότητες οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και οι παίκτες της ομάδας μας πάτησαν χορτάρι στα Σπάτα μετά από δυο μέρες, ενώ μάλιστα μέχρι πριν λίγη ώρα τίποτα δεν ήταν σίγουρο.

Ο δήμος των Σπάτων έχει καθαρίσει την πόλη και τους δρόμους, ενώ και οι άνθρωποι του προπονητικού έχουν καθαρίσει τον χώρο έξω από τα προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, όπως και το μισό γήπεδο για να μπορέσει να γίνει η προπόνηση, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 14:00.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως οι ποδοσφαιριστές έφτασαν στα Σπάτα ακολουθώντας τις οδηγίες των ανθρώπων της ανάλογα με το που μένουν για το ακριβές δρομολόγιο που έπρεπε να ακολουθήσουν για να φτάσουν στο προπονητικό. Κυρίως όσοι μένουν βόρεια.

ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από δύο μέρες οι παίκτες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από δύο μέρες οι παίκτες (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X