Η μεγάλη στιγμή του Ναλιτζή στην ΑΕΚ (VIDEO)

Η μεγάλη στιγμή του Ναλιτζή στην ΑΕΚ (VIDEO)

Πρώτος αγώνας μετά τη φυγή Ψωμιάδη, πρώτη από τις 14 νίκες σε 15 ματς σε εκείνο τον δεύτερο γύρο για την ΑΕΚ και χατ-τρικ του Δημήτρη Ναλιτζή επί του Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νίκη της ΑΕΚ επί του Αιγάλεω, δεν είναι είδηση. Να σημειώνει ένας παίκτης της ΑΕΚ τρία γκολ σε αγώνα με το Αιγάλεω, επίσης δεν είναι είδηση. Αλλά όταν αυτός ο παίκτης έχει έρθει από την… εφεδρεία και κρίνει με δικά του γκολ έναν αγώνα, τότε μιλάμε για ένα ιδιαίτερο γεγονός.

Ο ποδοσφαιριστής αυτός ήταν σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια ο Δημήτρης Ναλιτζής. Ηταν η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και η ΑΕΚ ξεκινούσε ένα σερί νικών που θα έφτανε στις 12 νίκες (το μεγαλύτερό της στην Α’ Εθνική) σε έναν δεύτερο γύρο με συνολικά 14 νίκες σε 15 αγώνες!

Ηταν επίσης ο πρώτος αγώνας μετά την απαλλαγή της ΑΕΚ από τη φαμίλια Ψωμιάδη. Δύο μέρες μετά το… ντου του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΠΑΕ και την άτακτη φυγή του μέχρι τότε αφεντικού, η ΑΕΚ ξεκινούσε τον δεύτερο γύρο με την πρώτη ανατροπή της μετά από δέκα μήνες!

Το Αιγάλεω προηγήθηκε δύο φορές, στο 1′ με τον Συμεωνίδη και στο 25′ με τον Αγρίτη, όμως ο «Νάλι» που είχε έρθει δανεικός από την Ουντινέζε έξι μήνες νωρίτερα (η ΑΕΚ αγόρασε τα δικαιώματά του το επόμενο καλοκαίρι) απάντησε στο 10′ και στο 40΄με πέναλτι. Στο 55′ σημείωσε το τρίτο γκολ του και έγινε έτσι ο 26ος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ με χατ-τρικ στην Α’ Εθνική!

Ονειρεμένο τριήμερο. Το Σάββατο έκλεισε τα 27, την Κυριακή έβαλε τρία γκολ και το πρωί της Δευτέρας κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα για φιλικό στην Κύπρο, αντικαθιστώντας τον Ντέμη Νικολαϊδη. Στο τέλος της σεζόν, με μόλις 6 ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα επί συνόλου 19 συμμετοχών και με συνολικά 10 γκολ σε 672 λεπτά συμμετοχής, ήταν ο σκόρερ της ΑΕΚ με την καλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης, Ράιτ, Καψής, Κασάπης, Ζαγοράκης (60′ Νικολαϊδης) Κατσουράνης, Λάκης (82′ Κωνσταντινίδης) Πετκόφ, Γεωργάτος, Ναλιτζής (89′ Γεωργέας)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X