ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για να γίνει η προπόνηση στις 14:00 στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για να γίνει η προπόνηση στις 14:00 στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του προπονητικού κέντρου δίνουν μάχη για να μπορέσει να γίνει η σημερινή προπόνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ταλαιπωρία της ΑΕΚ από την κακοκαιρία και όχι μόνο συνεχίζεται.

Μετά τα δύο θετικά κρούσματα που βρέθηκαν χθες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα προβλήματα παραμένουν, καθώς είναι στον… αέρα ακόμα για το αν θα μπορεί να διεξαχθεί η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

Ο δήμος των Σπάτων έχει καθαρίσει την πόλη και τους δρόμους, ενώ και οι άνθρωποι του προπονητικού έχουν καθαρίσει τον χώρο έξω από τα προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτή την ώρα παλεύουν να καθαρίσουν το μισό γήπεδο για να μπορέσει να γίνει η προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 14.00.

Παράλληλα, στους ποδοσφαιριστές έχουν δοθεί οδηγίες ανάλογα με το που μένουν για το ακριβές δρομολόγιο που πρέπει θα ακολουθήσουν για να φτάσουν στο προπονητικό. Κυρίως σε όσους μένουν βόρεια.

ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για να γίνει η προπόνηση στις 14:00 στα Σπάτα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για να γίνει η προπόνηση στις 14:00 στα Σπάτα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για να γίνει η προπόνηση στις 14:00 στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

 

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X