Διαστημικός Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open

Διαστημικός Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open

Σαρωτικός ήταν απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε άνετα με 3-0 και πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Australian Open!

Έχοντας το σερβίς του σε πολύ μεγάλη μέρα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-2 του 20χρονου Ιταλού (Νο.10) και θα διεκδικήσει την Παρασκευή (28/1) την πρόκριση στον δεύτερο Grand Slam τελικό της καριέρας του!

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Στεφ θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του πρώτου Grand Slam της σεζόν και εκεί θα περιμένει τον νικητή του τέταρτου προημιτελικού ανάμεσα στον Μεντβέντεφ (Νο2) και τον Φίλιξ Οζιερ-Αλιασίμ.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί ούτε τον Μεντβέντεφ, κόντρα στον οποίο δεν τα πάει και τόσο καλά (6-2 υπέρ του Ρώσου το head to head). Διότι απέναντι στον Σίνερ… δεν παιζόταν!

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X