Καιρός: Σε ύφεση τα καιρικά φαινόμενα από σήμερα (VIDEO)

Καιρός: Σε ύφεση τα καιρικά φαινόμενα από σήμερα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη, ωστόσο σε κάποιες περιοχές θα παραμείνουν οι χιονοπτώσεις.

Στα κεντρο- νότια τμήματα της νησιωτικής Ελλάδας προς το Αιγαίο, στις Κυκλάδες μέχρι και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, ακόμα και πυκνές κατά περιόδους, κυρίως στα γύρω ορεινά & ημιορεινά τμήματα.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, στο Ιόνιο, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη αλλά και στα ανατολικά τμήματα, ο καιρός θα είναι αίθριος με μεγάλα διαστήματα με ήλιο.

Θερμοκρασιακά, νωρίς το πρωί θα δούμε και -16 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, -12 έως -14 στα υπόλοιπα κεντρικά, ενώ το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει στους 10 με 11 στα δυτικά, στους 5 με 8 στα βόρεια και στους 8-10 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές.

Στην Αττική, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά του νομού και τη θερμοκρασία από -2 έως και 7 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη,  θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και την θερμοκρασία από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Τις επόμενες μέρες, βελτιώνεται περισσότερο ο καιρός σε όλη τη χώρα.


 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X