Αίτημα αναβολής του αγώνα Kυπέλλου στη Λαμία υπέβαλλε ο Αρης

Αίτημα αναβολής του αγώνα Kυπέλλου στη Λαμία υπέβαλλε ο Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης ζήτησε επίσημα από την ΕΠΟ να μην διεξαχθεί την Τετάρτη η αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για το δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Νίκας, στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, προσθέτοντας ότι δύσκολα θα γίνει δεκτό το αίτημα των «κιτρίνων».

«Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη προς την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή».

Πρόσθεσε δε μεταξύ άλλων την εκτίμησή του ότι και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί κανονικά:

«Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X