Χατζηεμμανουήλ: Ο... μπαμπάς Μιχαηλίδης και οι σπουδές στα οικονομικά

Χατζηεμμανουήλ: «Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να παίξω με την ΑΕΚ - Αν παίξουμε όπως σήμερα θα προκριθούμε την Τετάρτη»
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον με τις επιδόσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ ελλείψει Στάνκοβιτς και Τσιντώτα ήρε το χρίσμα κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης στο κρίσιμο ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο 23χρονο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν λογικό να έχει τρακ. Ανέβαινε για πρώτη φορά στο… σανίδι της Super League, ωστόσο το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ και μηδέν στο παθητικό της.

Ο Χατζηεμμανουήλ περίμενε στωικά να πάρει την ευκαιρία του από τον Αργύρη Γιαννίκη. Είχε φροντίσει, όμως, από πριν να δώσει τα διαπιστευτήρια του στην ΑΕΚ Β’, όπου έκανε ορισμένα εξαιρετικά ματς.

Για όσους, ενδεχομένως, δεν έχουν παρακολουθήσει τα ματς της δεύτερης ομάδας, ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού. Σε εκείνο το ματς ο Γιούσης τα έβαζε και ο Χατζηεμμανουήλ τα έβγαζε με την Ένωση να καταφέρνει εν τέλει να κερδίσει.

Διαβάστε περισσότερα για τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X