Δικαίωση της ΑΕΚ: Η ΚΕΔ τιμώρησε με 15 μέρες αποκλεισμό τους Πατιό-Τσιάνα

Δικαίωση της ΑΕΚ: Η ΚΕΔ τιμώρησε με 15 μέρες αποκλεισμό τους Πατιό-Τσιάνα
Photo Credits: INTIME

Η ΚΕΔ/ΟΧΕ τιμώρησε τους διαιτητές που σφύριξαν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για πλημμελή άσκηση καθηκόντων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 15 μέρες αποκλεισμό τιμώρησε η ΚΕΔ/ΟΧΕ τους διαιτητές Πατιό- Τσιάνα για τα σοβαρά λάθη στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Μια απόφαση που αποτελεί μια πρώτη δικαίωση για την ΑΕΚ η οποία ζήτησε την δια βίου εξαίρεση των δύο διαιτητών από τα παιχνίδια της. Οι δύο διαιτητές βαθμολογήθηκαν με 61/100, που είναι και μια από τις χαμηλότερες βαθμολογίες που έχει πάρει διαιτητικό δίδυμο στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ΚΕΔ/ΟΧΕ μετά την χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε τα κάτωθι:

1) Λαμβάνοντας υπόψην την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 22/1/2022 που βαθμολόγησε με 68/100 ( 1 στην κατηγορία πειθαρχικό ), τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τους διαιτητές ΠΑΤΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΤΣΙΑΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

2) Λαμβάνοντας υπόψην την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ Affidea – ΔΡΑΜΑ Monte Bianco στις 22/1/2022 που βαθμολόγησε με 64/100, τιμωρεί με 15 ημερολογιακές  ημέρες αποκλεισμό τους διαιτητές ΖΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΗΛΙΑ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

3) Λαμβάνοντας υπόψη το video του αγώνα ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τις διαιτητές ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ και ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους .

4) Τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τον παρατηρητή του αγώνα ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του.

5) Τιμωρεί με 10 ημερολογιακές ημέρες τους διαιτητές ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΙΚΟΛΑ  και ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για παράβαση του άρθρου 34, παράγραφος 1,ζ,η του κανονισμού διαιτησίας.

Οι τιμωρίες ισχύουν από σήμερα 25/01/2022.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X