Κοινό μέτωπο και «αγκαλίτσες» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ μπροστά στον τρόμο που τους προκαλεί η ΑΕΚ!

Κοινό μέτωπο και «αγκαλίτσες» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ μπροστά στον τρόμο που τους προκαλεί η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ...κερνάει πόνο και αυτό φαίνεται πλέον και στις αντιδράσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοινό μέτωπο που έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατά της ΑΕΚ στο χάντμπολ, όπως φάνηκε από πανομοιότυπα ευφάνταστα δημοσιεύματα σε «ερυθρόλευκα» και «ασπρόμαυρα» σαιτ, μόνο τυχαία δεν είναι.

Δεν εξηγείται αλλιώς πως μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, οι μόνοι που βιάστηκαν να αφήνουν αιχμές και να δημιουργούν ξανά εντυπώσεις είναι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και τον Ολυμπιακό που φαίνεται πως …παρακολουθεί περισσότερα τα παιχνίδια της «Ένωσης» παρά τα δικά του.

Είναι άλλωστε κοινός και ο… πόνος που τους κερνάει η ΑΕΚ του Παπασταμάτη, τρία χρόνια τώρα και ο τρόμος που νιώθουν ότι θα συνεχιστεί ο εφιάλτης τους. Στο ΟΣΦΠ- Αερωπός εθεάθησαν να κάθονται παρέα, οι Κουντουρης (πρόεδρος ερασιτέχνη Ολυμπιακού) – Χασεκίδης (έφορος ΠΑΟΚ), σε εξαιρετικό κλίμα και έπεσε και πρόταση για τραπέζι.  Ο τελευταίος μάλιστα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ είχε το θράσος να κάνει και παράπονα πως η διαιτησία ήταν αυτή «έσπρωξε» την «Ένωση» πετώντας απλά «λάσπη» καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει ούτε μια φάση για την οποία διαμαρτύρονται. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που μπορεί να παραθέσει έναν …κατάλογο από λανθασμένες υποδείξεις που άλλαξαν τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Αν θέλουν ντε και καλά να κερδίσουν την ΑΕΚ τότε θα πρέπει να επιστρατεύσουν και κάτι καλύτερο από μια …κακή διαιτησία. Ίσως πρέπει να επενδύσουν περισσότερο στην ομάδα τους.

Για να τελειώνουμε με το …παραμύθι είναι γνωστό πως οι δυο σύλλογοι δεν φημίζονται για την καλή τους μνήμη… Ο μεν Ολυμπιακός που τολμάει να κουνάει το δάχτυλο στην ΑΕΚ, ξεχνάει πως έμεινε χαριστικά στην πρώτη κατηγορία, ο δε ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Χασεκιδης ξεχνάνε τις … φοβερές και τρομερές τότε αντιδράσεις τους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X