ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον Χατζισαφί και την απουσία του από το Ιράν

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον Χατζισαφί και την απουσία του από το Ιράν
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τον Εχσάν Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Εθνική ομάδα του Ιράν έγινε και επισήμως γνωστό ότι ο Εχσάν Χατζισαφί βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού στην Αθήνα με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει μαζί με τους Ανσαριφάρντ και Μοχαμαντί και να μην είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πώς έχουν ακριβώς τα δεδομένα για τον Ιρανό μπακ της ΑΕΚ; Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο περιμένουν και το σημερινό αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Χατζισαφί, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό καθώς υπήρξε τεράστια καθυστέρηση και ταλαιπωρία για να φτάσει από τα Σπάτα στο εργαστήριο ο υπεύθυνος δειγματοληψίας με το συγκεκριμένο δείγμα.

Την ίδια στιγμή, έπειτα και από τη δήλωση του επικεφαλής της Εθνικής ομάδας του Ιράν, στην ΑΕΚ περιμένουν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να γίνει ανάκληση της κλήσης του και επισήμως προκειμένου ο Ιρανός μπακ να έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος στις υποχρεώσεις της Ένωσης όταν βγει αρνητικός. Διότι σε διαφορετική περίπτωση, όσο διαρκεί η κλήση του στο Ιράν, ο Χατζισαφί δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την ΑΕΚ ακόμα κι αν βρίσκεται στην Αθήνα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X