Ρανιέρι: Παρελθόν από τη Γουότφορντ μετά από τρεις μήνες

Ρανιέρι: Παρελθόν από τη Γουότφορντ μετά από τρεις μήνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύντομο και αποτυχημένο αποδείχθηκε το τέταρτο πέρασμα του Κλαούντιο Ρανιέρι από την Premier League.

Η Γουότφορντ προχώρησε στην απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο της μετά από μόλις τρεις μήνες, στους οποίους οι Χόρνετς «βυθίστηκαν» στην επικίνδυνη ζώνη μετρώντας μόλις δύο νίκες σε 14 παιχνίδια.

Η εντός έδρας ήττα από τη Νόριτς με 3-0 την περασμένη αγωνιστική αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η διοίκηση τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον άλλοτε πρωταθλητή της PL με τη Λέστερ, ο οποίος είχε υπογράψει μόλις τον περασμένο Οκτώβριο για συμβόλαιο διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2023. Πλέον, η Γουότφορντ βάζει μπρος τις διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ελλάδος είχε ανάλογη τύχη και στο πέρασμά του από τη Φούλαμ τη σεζόν 2018/19, όποτε είχε απολυθεί επίσης μεσούσης της περιόδου και μετά από τρεις μήνες στο τιμόνι των Κότατζερς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X