Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!

Επίσημο: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Δεν θα γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων συνεδρίαση εκτάκτως και αποφάσισε την αναβολή του επαναληπτικού προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ λόγω της κακοκαιρίας.

Οπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 26/1, οδεύει προς αναβολή.

«Αναβλήθηκε ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Αύριο αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων θα δούμε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια» αναφέρει η ενημέρωση από την διεύθυνση επικοινωνίας της ΕΠΟ.

Για τα άλλα δύο παιχνίδια που είναι ορισμένα για την ίδια ημέρα, δεν προκύπτει, αυτή την ώρα τουλάχιστον, ζήτημα αναβολής τους.

Για να μπορέσει ωστόσο, η Ομοσπονδία να προχωρήσει η ίδια στην αναβολή των αγώνων και όχι ο διαιτητής, προηγήθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι αλλαγές στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X