ΑΕΚ: Παραμένουν εγκλωβισμένοι στα Σπάτα Γιαννίκης, Δημητριάδης και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος

ΑΕΚ: Παραμένουν εγκλωβισμένοι στα Σπάτα Γιαννίκης, Δημητριάδης και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένουν εγκλωβισμένοι στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα οι Αργύρης Γιαννίκης, Βασίλης Δημητριάδης και μέλη του τεχνικού επιτελείου, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που σαρώνει από το πρωί την Αττική.

Περίπου δέκα άτομα, μεταξύ αυτών ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Βασίλης Δημητριάδης και μέλη του τεχνικού επιτελείου, έχουν αποκλειστεί στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα από νωρίς το μεσημέρι και δεν προβλέπεται να αποχωρήσουν όσο διατηρείται το χάος στην Αττική Οδό.

Ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με προορισμό τα νότια προάστια έκαναν πάνω από δυο ώρες για να φτάσουν στα σπίτια τους ενώ οι Παναγιώτης Τσιντώτας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και Νίκος Κορομηλάς κατάφεραν μετά από δυο ώρες να φτάσουν μέχρι το ξενοδοχείο Holiday Inn στα Σπάτα, στο οποίο σπεύδουν με τα πόδια και ποδοσφαιριστές επειδή άφησαν τα αμάξια τους στην Αττική Οδό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X