ΑΕΚ: Με επιστολή -καταπέλτη ζήτησε και επίσημα την δια βίου εξαίρεση των Πατιού-Τσιάνα

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέθεσε σήμερα επίσημα το αίτημα για την εξαίρεση των δύο διαιτητών του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια επιστολή – καταπέλτη επιχειρημάτων, η ΑΕΚ κατέθεσε και επίσημα σήμερα το αίτημα εξαίρεσης των δύο διαιτητών του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που για μια ακόμα φορά, είχαν μεροληπτική διαιτησία εις βάρος της ομάδας.

Η ΑΕΚ ζήτησε την δια βίου εξαίρεση του διδύμου Πατιού- Τσιάνα στους αγώνες της ομάδας και όχι μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα στην επιστολή της η ΑΕΚ εξέφρασε την δυσπιστία της προς το συγκεκριμένο διαιτητικό δίδυμο ενώ έκανε αναφορά και στα έντονα παράπονα που είχε από τους συγκεκριμένους διαιτητές στον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στον Ολυμπιακό όταν είχαν χρεώσει τον Πλάθα με δύο δίλεπτες στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα. Η ΑΕΚ ζήτησε από την ΚΕΔ να επιληφθεί της κατάστασης, να προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο και να αποδεχτεί το αίτημα της.

Η διοίκηση του τμήματος απέδειξε με αυτό το αίτημα ότι η αγανάκτηση της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν πραγματική και όχι επικοινωνιακή. Δεν διαμαρτύρεται όπως κάνουν άλλοι για τα μάτια του κόσμου, αλλά όταν θεωρεί κι όταν βλέπει όλος ο κόσμος ότι θίγονται τα συμφέροντα της, οι επενδύσεις της και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και του χάντμπολ γενικότερα.  Άλλωστε η διοίκηση και ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης έχει δείξει με την στάση του όλα αυτά τα χρόνια πως μετά την ΑΕΚ τον ενδιαφέρει και η πρόοδος και άνοδος του αθλήματος στην Ελλάδα βοηθώντας μέχρι τώρα σε ότι του έχει ζητηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X