ENWSI TV: Απόψε στις 22:00 το AEK after με Καζαντζόγλου - Τσίλη - Τσατάλη - Τσίμπο και καλεσμένο τον Tάκη Καραγκιοζόπουλο!

ENWSI TV: Απόψε στις 22:00 το AEK after με Καζαντζόγλου - Τσίλη - Τσατάλη - Τσίμπο και καλεσμένο τον Tάκη Καραγκιοζόπουλο!

Η σημερινή εκπομπή του ENWSI TV με εκλεκτό καλεσμένο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV δεν καταλαβαίνει τίποτα από… κακοκαιρίες και θα είναι ξανά εδώ απόψε στις 22:00.

Kάθε Δευτέρα, το AEK after έρχεται να δώσει την πλήρη ανάλυση της αγωνιστικής. Με εκλεκτό καλεσμένο που θα δίνει τη δική του οπτική για το παιχνίδι που θα έχει γίνει, με ανάλυση και κεντράρισμα στα πρόσωπα της επικαιρότητας και τους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής από το δημοσιογραφικό επιτελείο του enwsi.gr για μία ώρα θα περνά όλο το παιχνίδι ξανά από τις οθόνες σας.

ENWSI TV: Με τον Tάκη Καραγκιοζόπουλο το ΑΕΚ after σήμερα

Στη σημερινή εκπομπή, ο καλεσμένος του ENWSI TV θα είναι ο Tάκης Καραγκιοζόπουλος που θα μιλήσει για το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και φυσικά για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Τον παλαίμαχο παίκτη της Ενωσης θα τον υποδεχτούν οι Σταύρος Καζαντζόγλου, Κώστας Τσίλης, Τάσος Τσατάλης και Θάνος Τσίμπος.

 

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X